Bazaar

Str. Covaci nr. 10, sector 3, București
Email: contact@thebazaar.ro
Telefon rezervări: 0721.999.999

Dacă citești aceste rânduri ești deja în locul potrivit. Te invităm în restaurantul nostru să te bucuri atât de ambientul inspirat din estetica post-colonială, cât și de design-ul relaxat și cosmopolit, atmosfera civilizată, calitatea serviciilor – asigurată de o echipă tânără și pozitivă – și, nu în ultimul rând, produsele preparate după o rețetă proprie.

Am gândit Bazaar ca un mix eclectic de décor, meniu și atmosferă, decorat cu gândul la parterul unui hotel de lux din Havana, de dinaintea revoluției lui Castro. Unic prin decor, meniu și muzică, Bazaar nu este doar un restaurant, bar, sau club, ci toate la un loc. Fie că vorbim de un prânz de afaceri, un brunch cu colegii , o evadare din cotidian, un drink cu prietenii, o cină romantică, o șuetă intelectuală la un pahar de vin sau o noapte de weekend plină de dans și cunoscut oameni noi. Dacă e weekend, vei realiza că, imediat după miezul nopții, suspendăm atmosfera de lounge, coborâm luminile și ridicăm volumul muzicii pentru un party pe ritmuri groovy, cu arome jazzy, soulful, funky sau disco.

Bazaar este gazda caldă care închide după tine ușa către restul orașului, e locul care se transformă de la o oră la alta în jurul tău.