Weiss Beer Garden

B-dul Uverturii, nr. 132, sector 6
Telefon rezervări: 0733.582.852

Weiss Beer Garden este locul ideal unde te poți retrage după zilele obositoare de la serviciu, să iei prânzul, să îți petreci serile de week-end într-un ambient deosebit cu muzica live, dar și unde poți ieși împreună cu toată familia, copiii având meniuri speciale și un loc de joacă dedicat.

Nici iubitorii de fotbal nu sunt neglijați, meciurile pot fi vizionate atât în interior, cât și în exterior, terasa având în dotare proiectoare/televizoare, la care se pot viziona cele mai importante meciuri (având vizibilitate din orice unghi). Ansamblul de bucătării, internațională și românească îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza meniul după bunul plac.

Avem grijă să ne surprindem clienții cu specialități care mai de care. Weiss Beer Garden se diferențiază prin intimitatea și căldura pe care o emană, devenind colțul din cartierul tău de care ai nevoie pentru a te relaxa.

În plus oferă și varianta de food delivery sau conceptul de « mâncare la oală » pentru momentele în care nu ai poftă să gătești.